خرید دستگاه روغن گیری در بوکان از بازرگانی اسدی که بهترین نوع دستگاه از دانههای روغنی است. با این دلیل که ارزش غذایی روغنهای گیاهی در این روش حفظ میگردد.
در روغن گیری به روش سرد حرارت بالایی به دانههای روغنی وارد نمیشود و به همین دلیل روغن حاصل از روغن گیری بسیار سالم و بهداشتی خواهد بود.
جهت خرید و مشاوره با شماره ۰۹۱۲۴۲۱۵۰۵۲ تماس بگیرید.
فهرست مطالب
دستگاه روغن گیری خانگی
به دلیل حجم کم و کاربرد زیاد، به یکی از پر فروش ترین دستگاه روغن گیری تبدیل شده است. ابعاد کوچکی دارد و قابلیت تولید 10 کیلوگرم روغن در هر ساعت را دارد. نسبتا قیمت کمتری دارد و برای شروع یک کسب و کار کوچک و نوپا هم مناسب است.
پرس گرم
در این بخش از دستگاه روغن گیری پرس گرم، دانه ها با دمایی بالای 100 درجه حرارت دیده و پخته می شوند و آماده روغن گیری میگردند. سپس دانه ها از کوکر وارد دستگاه اسکرو پرس شده که در این بخش از دستگاه روغن گیری، روغن دانه خارج می شود.
روغن به وجود آمده از دستگاه کوکر وارد لردگیر شده و سپس وارد فیلتر پرس دستگاه روغن گیری می شود. در این قسمت کوچکترین ذرات و لردهای روغن گرفته می شود.
در گام بعدی پس از پرس شدن توسط دستگاه روغن گیری به کنجاله تبدیل می شوند. دانه های خارج شده از دستگاه روغن گیری پرس گرم حدود 15 تا 20 درصد روغن دارند. این مقدار باقی مانده توسط روش های شیمیایی استخراج می شود.
پرس سرد
کاربرد دستگاه روغن کشی پرس سرد برای روغن گیری از انواع دانه های روغنی نظیر سیاه دانه، کنجد، مغز بادام درختی و بادام زمینی و … است. دقت کنید که ظرفیت دستگاه روغن گیری پرس سرد به نوع دانه روغنی بستگی دارد و تغییر می کند.
عمل روغن گیری توسط دستگاه روغن گیری پرس سرد، با حرارت انجام نمیشود و این کار با چرخش ماردونهای داخل دستگاه و سایش دانههای روغنی انجام میشود.
دستگاه روغن گیری زیتون
دستگاه روغن گیری زیتون با دیگر دستگاه روغن گیری دانههای روغنی متفاوت است. در واقع دستگاه روغن گیری زیتون کاملا ساختار متفاوتی دارد و با دستگاه های روغن گیری کنجد و… نمیتوان از زیتون روغن گیری کرد. دستگاه روغن گیری زیتون نسبتا قیمت بالاتری دارد.
روغن کلزا
روغن کلزا برای تقویت سیستم ایمنی و سیستم تنفسی، افزایش کارایی مغز، سلامت چشم، سلامت قلب و عروق، پوست و مو، افزایش وزن و تقویت استخوان و مفصل بسیار مفید است.
سرشار از اسیدهای چرب ضروری بدن می باشد، حاوی فیتواسترول و ویتامین E فراوانی است و چربی بسیار پایینی دارد. نکته قابل توجه در مورد روغن کلزا این است که این روغن بر خلاف بیشتر روغن ها در دمای بالا سمی نمیشود و دارای نقطه گرمای بالایی است.
دستگاه روغن گیری کنج
به دلیل تغییر ذائقه و سلیقه مردم، روغن کنجد جای بسیاری از روغنهای مضر قدیمی را گرفته است. در واقع هر دستگاه روغن گیری قابلیت تولید روغن از انواع دانههای روغنی را دارد و با دستگاه روغن گیری کنجد میتوان دانههای دیگر را هم روغن گیری کرد. بسیاری از کسب و کارهای کوچک با خرید یک دستگاه روغن گیری کنجد اقدام به تولید و فروش انواع روغن از جمله روغن کنجد را دارند.
کاربرد دستگاه روغن گیری روغن گیری
دستگاه روغن گیری و روغن کشی از ماشین آلات صنایع غذایی است که جهت پرس دانه های روغنی و استخراج روغن از آنها در صنایع غذایی استفاده می شود. این گونه روغن ها به عنوان مواد غذایی و یا مواد بهداشتی و درمانی مصرف می شود.
دستگاه روغن گیری کنجد از پر کاربردترین انواع آن و دستگاه روغن گیری خانگی که از ماشین آلات عمل آوری مواد غذایی است دارای ظرفیت تولید 5 کیلوگرم روغن در ساعت است و برای کسب و کار خانگی، فروشگاهی و کارگاهی کاربرد دارند.
خصوصیات دستگاه های روغن گیری
اولین و مهمترین نکته ای که باید در یک دستگاه روغن کشی بررسی کنید، نوع استخراج روغن دستگاه است. در قدم دوم، ظرفیت روغن گیری در ساعت را چک کنید. با توجه به نوع دستگاه روغن گیری، ظرفیت می تواند از پنج کیلوگرم در ساعت تا 75 کیلوگرم در ساعت متفاوت باشد.
دستگاه های روغن گیری دستگاهچی به گونه ای طراحی شده اند که تمامی قطعات از هم جدا می شود و در نتیجه شما برای تمیز کردن آنها به مشکل برنمی خورید.
خرید دستگاه روغن گیری در بوکان
دستگاه روغن کشی دارای قابلیت روغن گیری بدون رطوبت و در دمای زیر ۴۵ درجه سانتیگراد است. این امر سبب میشود روغن کاملا سالم و بدون هیچگونه آسیبی خارج گردد.همچنین درصد روغن گیری این دستگاه بسیار بالا بوده و بسیار به صرفه و اقتصادی است.
اگر قصد خرید یک دستگاه روغن گیری در بوکان را دارید ابتدا باید اهداف خود را بررسی کنید. برای بررسی اهداف کافی است چند سوال از خود بپرسید از جمله:
- قصد روغن گیری از چند کیلو دانه در ساعت را دارید؟
- چه فضایی را می توانید به دستگاه اختصاص دهید؟
- قصد روغن گیری از چه دانه ای را دارید؟
- آیا دستگاه را برای مصرف خانگی می خواهید یا برای کسب درآمد؟
- در چه فضایی می خواهید از دستگاه استفاده کنید؟
شما با تهیه جواب این سوالات و بررسی مشخصات دستگاه های روغن گیری می توانید یک نتیجه کلی برای خرید بگیرید. اما اگر هنوز هم سر در گم بودید می توانید با مشاوران دستگاهچی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را از آن ها دریافت کنید.
قیمت دستگاه روغن گیری در بوکان
قیمت دستگاه های روغن گیری به دلیل توان و ظرفیت دستگاه ها متفاوت است و طبیعتا هرچقدر ظرفیت و توان دستگاه ها بالا باشد قیمت بیشتری هم دارد.
مدل موتور و گیربکس، متریال های استفاده شده در تولید دستگاه ، قطعات بیرونی و جنس بدنه، رومیزی یا ایستاده بودن دستگاه ها از عوامل تاثیرگذار در قیمت این دستگاه ها می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و سایر مشخصات دستگاه ها میتوانید با شماره ۰۹۱۲۴۲۱۵۰۵۲ تماس بگیرید.
نحوه کارکرد انواع دستگاه روغن گیری
از دستگاه روغن گیری پرس سرد، برای روغن گیری از انواع دانه های روغنی مثل کنجد، سیاه دانه، فندق، پسته، مغز بادام درختی و بادام زمینی استفاده می شود. پس از آنکه دانه ها از طریق قیف وارد اکسترودر شدند، با پرس کردن دانه ها، روغن آنها خارج می شود و تفاله یا کنجاله آن ها باقی می ماند. این تفاله ها در خوراک دام مصرف زیادی دارد.
از دستگاه روغن گیری پرس گرم، برای حالتی استفاده می شود که دانه ها ابتدا با دمای بالای 100 درجه پخته می شوند و سپس وارد اکسترودر شده و روغن گیری می شوند. البته هنوز حدود 15 تا 20 درصد روغن دارند که توسط روش های شیمیایی بقیه روغن آن استخراج می شود.
سوالات متداول
آیا در منزل هم میتوان از دستگاه روغن گیر استفاده کرد؟
بله دستگاه های روغن گیر خانگی در کسب کار و مشاغل خانگی به یکی از ماشین آلات پرطرفدار تبدیل شده است.
جنس بدنه و وزن دستگاه های روغن گیری به چه صورت میباشد؟
طراحی بدنه از یک پوشش تمام استیل میباشد و وزن دستگاه ها از 22 تا 650 کیلوگرم متغیر است.
آیا دستگاه های روغن گیری قابلیت کارکرد مداوم در شبانه روز را داراست؟
بله، قابلیت کارکرد، در 24 ساعت شبانه روز یکی از ویژگی های این دستگاه روغن گیر است.
ظرفیت دستگاه های روغن گیری به چه صورت است؟
حداقل ظرفیت دستگاه های روغن گیری 4 کیلوگرم و حداکثر آن 20 کیلوگرم در ساعت است.
آیا دستگاه های روغن گیر محدودیتی در روغن گیری دانه های مختلف دارد؟
خیر، این دستگاه توانایی روغن کشی از دانه های آفتابگردان، تخم کدو، سیاه دانه، بادام تلخ و شیرین، فندق، آرگان، خشخاش، زیره، کلزا، پسته، گردو، هسته انگور، هسته انار، هسته آلبالو را دارا میباشد.